Tamaris 1 1 22407 22 805 Navy blåa Skor Online Selected Homme Eleganta snörskor cornstalk Populära herrskor

Superdry POLLY FLATFORM Espadrillos carnival sequin Mode Dam skor

Jag fick den stora äran att medverka i podden Fannys förebilder.
En av de klurigaste poddarna jag varit med i: riktigt svåra frågor då Fanny vill komma till kärnan och ifrågasätter t.ex. VARFÖR det är så viktigt för mig med privatekonomisk frihet och jämställdhet. Vi pratar också mycket hur det varit att vara kvinna i mansdominerade branscher och karriär.

Lyssna gör du här.

Tiger of Sweden Lågskor Sagathon Brun Herr
Klicka på bilder för att lyssna på poddavsnittet.

/Framtidsfeministen Zign vinröda högglansiga loafersTwitterAdidas Performance RUNFALCON - Neutrala löparskor - real magenta footwear vit grå three och Sixtyseven Alma Caili Pu röd röda Skor Online

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Superga 1919 Slip ins med klack total vit Mode Dam skor

I samarbete med Aktieinvest

Att det har gått fyra år sedan jag startade Framtidsfeministens jämställda portfölj på Shareville känns overkligt! Jag har under årens lopp förfinat investeringsstrategin men det som alltid varit samma är första steget i analysen – bolaget ska ha en jämställd högsta ledning.

Jag startade Framtidsfeministen för att jag ville ta tag i min privatekonomi, investera för en bättre framtid och i bolag som enligt flertalet studier är mer lönsamma.

Superga Espadrillos navy Mode Dam skor

Playboy Footwear 56458 skor

Svea Amanda Knot Espandrillo Espadriller

River Island Leopardmönstrade sandaler med blockklack och ankelrem

Tamaris Ballerinaskor grå metallic Mode Dam skor

Jag går igenom portföljen en gång var sjätte månad och däremellan månadssparar jag i Framtidsfeministen jämställda sparbox via Aktieinvest.

Läs mer: Starta månadssparande i Framtidsfeministen sparbox på 3 min så här

Listan på innehaven hittar du alltid på Shareville och hos Aktieinvest och just nu består portföljen av

  • Avanza Bank Holding
  • Castellum
  • Dedicare
  • ICA Gruppen
  • Knowit
  • Sweco B
  • Wihlborgs Fastigheter
  • XANO Industri B

Läs mer: Så mycket kostar det att spara i Framtidsfeministen sparbox

Nu ska jag fira att Jämställdhet = CASH!

/Framtidsfeministen Steve Madden SALOMA tåsandaler cognac Populära herrskorVans Authentic Svarta gymnastikskor VEE3BLKPuma FUTURE 19.4 TT - Fotbollsskor universaldobbar - röd blast blå azur och Nike Performance KYRIE IRVING ARTIST DRY TEE - T-shirt med print - vit dark grå

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Sneaky Steve Heron Dk. brun Napa Texas lila Skor Online.
Placeringar i värdepapper medför alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.

Pura Lopez OKSANA Sandaler

Tamaris Klassiska stövletter svart uni Mode Dam skor

Tamaris Pumps med kilklack rosa Mode Dam skor

I höstas fick jag förmånen att hålla klassrumskurser för nyfikna investerare. Jag har tänkt på hur jag ska kunna nå ut till fler till en billig penning. Lösningen: onlinekurser!

Tamaris Seglarskor forest light rosa Mode Dam skor

Jag har redan satt upp plattformen, Selected Homme SLHFRANK MIX RUNNER W skor, och studerat (under ett helt år) hur man gör en bra onlinekurs. Mitt mål i framtiden är att fler personer inom privatekonomi och finans ska kunna lägga upp sina kurser på denna sida, men mer om det senare.

investd.se

Det som återstår nu är att spela in några klipp, därav den nyinköpta mikrofonen på bilden, och lägga upp. Det har dock tagit mer tid än jag trott: jag vill ju att det ska bli en bra kurs!

Tamaris tåsandaler navy Mode Dam skor

Håll utkik i sociala medier där jag innan sommaren kommer söka personer som vill testa betaversionen av kursen till rabatterat pris. Temat för första kursen är Starta långsiktigt månadssparande i fonder i åtta enkla steg – för nybörjare.

Ska bli så kul!

/Framtidsfeministen Tiger of Sweden SEVOUS SandalerZign Espadrillos beige Mode Dam skorShock Absorber SPORT FLY - Sport-bh - svart och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Ted Baker KAWAAL Högklackade skor

I förra inlägget skrev jag om att jag har uppdaterat kapselgarderoben till vårgarderoben. Det fina med en kapselgarderob är att man verkligen känner vad man saknar, och det brukar få plagg. Denna gång saknas en till två nederdelar och en tunika/kappa/tunn trench. Nu har jag kompletterat med det.

Vans CLASSIC Slip ins ebony vit Mode Dam skor

Tenson NORRBERG LOW M Sportskor

Jag försöker istället komplettera med kläder som jag kan använda efter graviditeten. Denna gång blev tre nya plagg vilket är i snitt ett plagg per månad (jag har samma kapselgarderob under 3 månader).

Inköpen blev ett par Adidas Performance NEMEZIZ 18.4 IN - Fotbollsskor inomhusskor - offvit core svart active röd 299 kr H&M (dessa går självklart inte att använda efter graviditeten men då kan jag sälja/skänka dem), en Adidas Performance PANT - Träningsbyxor - actröd 199 kr H&M och en tunika 299 kr H&M.

/Framtidsfeministen SharevilleTwitterSneaky Steve Kingdom Leather svart svarta Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det här.

Tiger of Sweden SAGATHON Business

Jag hade äran att gästa Expressen TV där jag ger Shepherd ANTON Tofflor & inneskor oiled antique Populära herrskor.

Om du är mer intresserad rekommenderar jag böckerna (och Twitterprofilerna samt bloggarna) av Tigha Eleganta snörskor brun Populära herrskor och Miljonär innan 30.

Klicka på bilden för att komma till klippet

/Framtidsfeministen Zign Sandaler cognac Populära herrskorSuperdry MIT GRAFIKDRUCK - Träningsbyxor - svartSixtyseven Irma 77192 Velsix svart svarta Skor Online och Facebook

Åsikterna som presenteras i denna blogg är mina egna och ska inte ses som investeringsrådgivning. Vill du veta mer om mig hittar du det Superfit Tensy Gore Tex® 5 00098 02 svart svarta Skor Online.